Cim-Bom"un devre arasında kadrosuna katmak istediği Sercan"a karşılık 5 milyon euro artı Aydın"ı teklif ettiği bildirildi

Devre arasında mutlaka bir yerli golcü almak isteyen ve listesinin ilk sırasına Bursasporlu Sercan Yıldırım"ı yazan Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı.
Geçen hafta başında Başkan Adnan Polat"ı ziyaret eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı"nın, Sercan için yeşil ışık yaktığı ve tarafların prensip anlaşmasına vardıkları bildirildi. Bursa"daki maçtan bir gün önce yenilen yemekte de Sercan konusunda karşılıklı sözlerin verildiği kaydedildi.
Sezon başında 5 milyon euronun yanı sıra Nonda ile Uğur Uçar"ı takasta öneren Cim-Bom, hem rakamsal hem de teklif edilen futbolcular bakımından Bursaspor"u ikna edememişti. Ancak yeşil-beyazlıların ekonomik sıkıntılar yüzünden geri adım attığı öğrenildi. Başkan Yazıcı"nın hafta başında yapılan zirvede Polat"a, “Sercan"ı size verebiliriz. Ancak bonservisin yanı sıra Aydın"ı da istiyoruz” dediği kaydedildi.

Sağlam"dan bilgi

Başkanlar Polat ile Yazıcı"nın daha sonra 5 milyon euro artı Aydın karşılığında el sıkıştıkları ve transferin devre arasında resmiyet kazanacağı ifade edildi. Teknik direktör Rijkaard"ın ise Nonda"ya sıcak bakmadığı ve bu futbolcunun takasta kullanılmasını istediği ifade edildi. Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam"ın geçen hafta Sercan"la yaptığı özel toplantıda genç golcüye takımdan ayrılmasına izin verdiğini bildirdiği ileri sürüldü. Sağlam"ın, “Sakatlıktan yeni çıktın, ama senden bir patlama bekliyoruz. Burada birkaç hafta daha oynayacaksın. Ona göre daha fazla motive ol. Sonra büyük bir takımın formasını giyeceksin” dediği vurgulandı.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da, Galatasaray maçı öncesinde, “Eder fiyatı versinler sırtımdaki ceketi bile satarım” açıklamasını yapmıştı.
Öte yandan Galatasaray"ın transfer etmek istediği diğer Bursasporlu oyuncu Volkan Şen konusundaki ısrarı da sürüyor. Sarı-kırmızılıların, Volkan için kesenin ağzını açtığı, ancak Ertuğrul Sağlam"ın, bu oyuncuya izin vermediği belirtildi./milliyet