CNNTURK'te Saba Tümer'in programına konuk olan Haydar Dümen, Türkiye'de cinsellikle ilgili önemli sorunlar olduğuna dikkat çekti.

Evllilikteki cinsel sorunlara vurgu yapan ve monotonluğun cinselliği öldürmesine değinen Haydar Dümen, "70 yıl, 60 yıl cinsellikte aynı kadın, aynı erkek, cinsellikte bekledikleri o şeyi pek fazla ummasınlar. Beyinsel gitsinler, duygusal gitsinler. Daha sağlam temellere adım atsınlar evlilik eğer yürüyecekse. Aksi takdirde evlilik çatırdar" diye konuştu.

BEKAR SANAYİ KURULMALI!

İlginç önerilerde bulunan ve bekar sanayinin kurulması gerektiğini söyleyen Dümen, Türkiye'de herşeyin evlilik üzerine kurulduğunu söyledi ve evlilik çatırdadığı zaman sanayinin çökeceğini ifade ederek "Çocuk odası, yatak odası, 2 kişilik yatak takımı, 12 kişilik yemek takımı, gardrop hepsi hepsi havlusundan peçetesine kadar hepsini evliliğe göre hazırlamışlar" dedi.

İnsanların evlenmeyecekse ya da 50 yaşından sonra boşanacaksa da yine bekar sanayinin nimetlerinden yararlanması gerektiğini belirten Dr. Haydar Dümen, "Bunların hepsi zaman içinde olacak" dedi.

SEKS BAKANLIĞI KURULSUN

Müjde Ar'ın bir süre önce yaptığı açıklamada "Sevişme bakanlığı kurulsun" sözlerinin sorulması üzerine Haydar Dümen, "Sevişme bakanlığı kurulduktan sonra seks bakanlığı da kurulsun derse ne yapacağız? Milletin derdi biraz da çocuk, biraz da aile değil mi? Sevişmeye bakanlığın gereği yok. Herkese kendi bankası, kendine bakanlığı yeter ama seks ya da evlilik bakanlığı kurulursa kurulsun. Çünkü o problem. Sevişme o kadar problem değil" yanıtını verdi.

Dr. Haydar Dümen, "Denize düşen yılana sarılır" diyerek herkesin kendi gemisinin kaptanı olması tavsiyesinde bulunarak "Şu anda bir şey yapılamaz. Kayalar var, kayalar! Gidip toslarsın, hiç bir şey yapamazsın" şeklinde konuştu./vatan