Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden iki öğretim üyesinin katıldığı konferansta CHP"lilere seçmenler konusunda seminer verildi. CHP"nin Nazilli adaylarının da tanıtıldığı seminere büyük ilgi olunca davetlilerin birçoğu konuşmacıları ayakta dinledi.
Yaklaşan yerel seçimlerde başarılı bir çalışma yapılması amacıyla düzenlenen seminere CHP aydın il başkanı Tunç Aytur, çevre ilçe ve beldelerden Belediye Başkan Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seminer başlamadan önce yapılan aday tanıtımında Nazilli Belediye Başkan Adayı Feyzullah Erkut, İsabeyli Belediye Başkan Adayı Seyfi Dikyar ve Pirlibey Belediye Başkan Adayı Hüseyin Horasan halka tanıtıldı.
Toplantının açılışında konuşan CHP İlçe Başkanı Atila Talay, 29 Mart yerel seçimlerine bir buçuk ay gibi kısa bir süre kaldığını ifade ederek “CHP Nazilli ilçe yönetimi olarak yerel seçimlere var gücümüzle hazırlanıyoruz. Adaylarımızın tespitinden sonra artık tek vücut halinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor. 30 Mart Nazilli için, İsabeyli için, Pirlibey için güzel ve mutlu günlerin başlangıcı olacaktır. Bu mutlu güne ulaşabilmek, büyük zafere kavuşabilmek için, yalnızca inanç yeterli değildir. Çalışmak çok çalışmak zorundayız.29 Mart a kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız” dedi.
Seminere konuşmacı olarak davet edilen ADÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğaner, Yrd. Doç Dr. İsmet Ateş de, “Tüm seçmenler eşitse oylarda eşittir. Kim malını daha iyi pazarlar, halkla daha iyi iletişim kurarsa sandıkta en fazla oyu o alır. Seçmen daima haklıdır. Haksız olduğu durumlarda bile haklıdır. Sosyal demokrat bir partiyseniz sosyal bir belediye kurmak için çalışacak ve buna göre seçmenle iletişim kuracaksınız. Seçmenle iletişim işe yarar projelerle ve onun anlayabileceği bir dilden konuşmakla mümkündür. Önce insan odaklı olmalısınız” diye konuştu.