AYDINPOST HABER SERVİSİ-29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, seçimli provakatif hareketler de devam ediyor.
Aydın merkezdeki seçim heyecanı öncesinde bugün şok bir olay yaşandı.
Aydın Belediye Başkanı ve Demokrat Parti adayı İlhami ortekin'in seçim minibüslerinden bazılarının üzerine sprey boyalarla boyanarak, üzerine de küfürlü ifadeler yazılması kamuyonun tepkilerine neden oldu.
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan seçim minibüslerine sprey boyalarla uygulamalarda bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, minibüslere ayrıca küfür içeren sözler de yazdı.
Adnan Menderes Bulvarı'ndan geçen vatandaşları da hayrete düşüren provakatif olay sonrasında siyasilerin de olaya tepki göstermesi bekleniyor.
Öte yandan Adnan Menderes Bulvarı'nda bu olay yaşanırken, aynı dakikalarda Aydın Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme polisleri de, Meşrutiyet mahallesindeki köprü altında duvara yazılan yazılarla ilgili olarak incelemelerde bulundu.
Duvara yazılan 'MHP' ve üç hilal işaretlerinin boyalarının da aynı malzeme olup olmadığını araştıracağı öğrenilen polis ekibinin çalışmaları da devam ettiği bildirildi.
Ayrıca AKP Aydın Belediye Meclis üyesi adayı Ahmet Cengiz'in de gece yarısında aracının sprey boyayla boyandığı da gelen bilgiler arasında.