Halkın sözlere değil icraata oy verdiğini ve istikrar istediğini ve muhalefetin karalamalarına itibar etmediğini belirten AK Parti Aydın milletvekili adayı Mustafa Savaş” Türkiye’nin her yerinde AK Parti’nin eserleri var. Hastaneler, adliye binaları, kültür tesisleri, otoyollar, duble yolar, hızlı tren hatları, deniz limanları ve tersaneler AK Parti hükümetlerinin başarı hikayesidir” diye konuştu. 
AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’nin, sürdürülebilir istihdam yaratan sanayi yatırımlarını önceliğine alan yapıya kavuştuğunu belirten Savaş, “Türkiye ekonomisinin girişimcilere en fazla güven telkin eden ekonomilerden biri oldu. Artık ihracatımızın yüzde 90'dan fazlasını sanayi ürünleri oluşturuyor. Makro ekonomik alanda sağlanan başarıları mikro alanda da hayata geçirmenin zamanı geldi. Bu kapsamda, 2011-2014 yıllarını kapsayan 72 maddelik ‘Sanayi Stratejisi Belgesi’nin tam olarak uygulamaya geçirilmesi ile birlikte, sanayinin rekabet gücü ve verimliliği yükselteceğini, yüksek teknolojili ürünlerin payının artıracağını ve dünya ihracatından daha fazla pay alacağımızı inanıyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Aydın’da bulunan KOBİ’lere yönelik bölgesel kalkınma odaklı projelerin desteklenmesinin gerekli olduğunu da belirten AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, “Aydın'daki KOBİ’lerin katma değeri yüksek ürünler üretmesi konusunda teşvik edilmesi, KOBİ’lerin başta hammadde temini, maliyet, pazarlama ve finans sorunlarının çözülmesi öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Aydın’ın zengin tarımsal ürünleri ile maden yatakları nedeniyle tarıma dayalı sanayi ve imalat sanayindeki potansiyeli daha fazla kullanılması gerek. Bu projelerin faaliyete geçirilmesi ile birlikte işsizlik sorununun da en aza indirilecek” dedi. 
Savaş, güçlü bir sanayi için iyi bir alt yapının zorunlu olduğunu, özellikle organize sanayi bölgelerinin ulaştırma ve alt yapı sorunlarının çözülmesin gerekli olduğu bilinci ile çalıştıklarını kaydetti.