İstanbul"da Ukraynalı hayat kadını Victoria M. müşterisi ile "ters ilişkiye" girmeyi kabul etmeyince, kendisini pazarlayan Rus Ronaldı S. tarafından dövülerek öldürüldü. Cinayetin ardından yakalanan ve tutuklanan Ronaldı S. “Arkadaşımla ilişki kurmuş. Ben de dövdüm” dedi.

Gazete Habertürk'te Engin BELLİ imzası ile yeralan habere göre, Fatih Hacıevhattin Mahallesi"nde 1 hafta önce, 37 yaşındaki Kemal Ö., Rus uyruklu kadın tüccarı Ronaldı S. ile para karşılığında 26 yaşındaki Ukraynalı Victoria M. ile seks yapmak için anlaştı. Victoria M. müşterisiyle Tayyareci Rıdvan Sokak"taki bir evde buluşup ilişkiye girdi. Ancak Kemal Ö. "ters ilişki" istedi.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ
“Hayır” yanıtı alınca da durumu kapının önünde bekleyen Ronaldı S."ye söyledi. Öfkeyle içeri giren Ronaldı S. çırılçıplak haldeki Victoria M. ile önce konuştu ardından da genç kadını acımasızca dövmeye başladı. Başına aldığı yumruk darbeleriyle yere yığılan Ukraynalı hayat kadını bayılırken, Ronaldı S. evden ayrıldı.

Kemal Ö. ise baygın ve kanlar içinde kalan Victoria M."yi banyoya götürereksoğuk suyla ayıltmaya çalıştı. Tüm çabalarına rağmen sonuç alamayınca da Victoria M."yi yatağa götürüp ambulans çağırdı. Ancak eve gelen sağlık ekipleri, genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Victoria M."nin cesedi Adli Tıp Morgu"na kaldırılırken olaya Fatih Asayiş Büro Dedektifleri el koydu. Kemal Ö."nün ifadesine başvuran dedektifler, Ronaldı S."yi aynı gün yakaladı. Victoria M."nin hayatını kaybettiğini Emniyet"te öğrenen Ronaldı S., fuhuş iddialarını yalanlayarak “Bira almaya çıkmıştım. O sırada arkadaşımla ilişki kurmuş, ben de dövdüm” dedi. / milliyet