Rusya satanist dehşetiyle çalkalanıyor. The Sun'ın haberine göre, 52 yaşındaki Wiliiam Cocks isimli Satanist İngiliz, cinnet geçirince karısı ve kayınvalidesini vahşi bir şekilde katletti. Rusya'da, Moskova'nın 200 kilometre kadar kuzey batısındaki Udomlya bölgesinde yaşanan olay insanın kanını donduracak nitelikte. Olay komşuların çığlıkları duyup polis çağırmasıyla ortaya çıkarıldı. Polisler içeriye girdiklerinde korkunç bir manzara onları bekliyordu. William Cocks'un eşi aldığı 40 bıçak darbesi ve göğsüne kazınmış 666 sayısıyla yerde kanlar içinde yatıyordu. Yine 82 yaşındaki yaşlı kadının da cansız bedeni
ensesinden aldığı 4 bıçak darbesiyle kanlar içindeydi. Cesetlerin başında bileklerini keserek intihar etmeye çalışan satanist, polisler tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Yapılan aramada, evin içinde yere kazınmış 666 sayıları, satanizmle ilgili kitaplar ve pentagramlar bulundu.

Karakolda ifadesi alınan zanlı olayı şöyle anlattı:

"Balkonda oturmuş sigara içiyordum. Sonra neler olduğunu hiç bilmiyorum. Sanki beynim kontrol ediliyormuş gibiydi. Bir bıçak buldum ve onları öldürdüm"

Çiftin gelecek ay İngiltere'ye yerleşerek yeni bir hayat kurmak istedikleri öğrenildi.

Vatan