Alt yapıda formasını giydiği Karşıyaka'nın sıkı bir taraftarı olduğunu belirten 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Rıdvan, şöyle dedi:

"Ben 1,5 yıl öncesine kadar her maçı tribünden izlerdim. Bazen top toplayıcılık yapsam da, özellikle açık tribündeki taraftar grubuyla omuz omuza olmayı, tezahüratlar yaparak karşılaşmaları takip etmeyi tercih ederdim. Taraftar otobüsüyle deplasmana dahi gittim. Tribünlerden yeşil sahaya geçişim çok ani oldu. Şimdi de Beşiktaş gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldim. Her şey inanılmaz gelişti."

Akdeniz Oyunları'nda 6'ncı olan ümit milli takım kadrosunda da yer alan Rıdvan, futbol hayatının en önemli döneminin şimdi başladığını vurgularken de şunları söyledi:

"Hayallerime bu kadar kısa sürede ulaşmış olmak, bana yetmemeli. Babam belediyeden işçi emeklisi. Üç kardeşim var. Maddi sıkıntının ne demek olduğunu iyi bilirim. Önüme gelen şansın ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Bunun için çok çalışacağım. Beşiktaş'ta kalıcı olup, ilk 11'i zorlamak istiyorum. Mücadelem şimdi başlıyor."