BURSA'nın Orhangazi İlçesi çıkışında direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobiliyle yol kenarındaki reklam panosuna çarptıktan sonra, ağır yaralanan eşi Sayra Erkan’ın yanına giderek, "Sana bir şey olursa ben yaşayamam" diye haykırırken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gündüz Erkan'ın ölümü, hastanede tedavi gören eşinden saklanıyor. Gündüz Erkan'ın cenazesi, eşine haber verilememesi ve yurt dışındaki çocuklarının beklenmesi nedeniyle yarın toprağa verilebileceği söylendi.
 
Marmaris’te yaptıkları tatilden otomobilleriyle İstanbul’a dönmek üzere dün yola çıkan Gündüz -Sayra Erkan çifti, Orhangazi İlçesi çıkışında trafik kazası geçirdi. Gündüz Erkan yönetimindeki 34 TB 5896 plakalı otomobil, ilçe çıkışında bir anlık dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun reklam panosuna çarptı. Hafif yaralanan Gündüz Erkan, hemen araçtan inerek yanına gittiği eşi Sayran Erkan'ı kanlar içinde görünce, "Sana bir şey olursa yaşayamam" diyerek bağırırken fenalaşıp olduğu yere düşürek yaşamını yitirdi. Sağlık ekiplerinin "Belki yaşar" diyerek 45 dakika kalp masajı yaptığı Gündüz Erkan kurtarılamazken, yaralanan eşi Sayra Erkan ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi'ne getirildi.
 
EŞİNE HABER VERİLEMİYOR
 
Kazada yaralanan Sayra Erkan'ın tedavisi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi'nde devam ediyor. Acı haberi alınca Bursa'ya gelen Gündüz Erkan'ın eniştesi Cemil Topuzlu, "Acımız çok büyük. Ölüm haberini boynunda kırık bulunan, felç tehlikesi geçiren Sayra'ya söyleyemedik. Hayat arkadaşınının öldüğünü bilmiyor. Cenazeyi bu yüzden kaldıramıyoruz. Yurt dışındaki çocuklarıda bu akşam gelecek. Daha sonra defin işlemi için karar vereceğiz" dedi.
 
Kaza yapan sürücü Gündüz Erkan'ın kalp krizinden öldüğü olayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca devam ediliyor.