G.SARAY, Ali Sami Yen Stadı"na "para akıtmaya" devam ediyor. Sezon bitiminde Kapalı Tribün"ün koltuklarını yenileyen yöneticiler, şimdi de stada 9 yeni loca yaptırmak için kolları sıvadı. 12 kişilik süper lüks loca için inşaata başlanırken, akıllara "Acaba Aslantepe bir sene içinde bitmeyecek mi?" soruları geldi. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar"ın “365 günde Türk Telekom Arena Stadı"nı bitireceğiz” açıklamalarına rağmen bu gelişmelerin yaşanması sarı-kırmızılı camiada çeşitli tartışmaların yaşanmasına neden olurken, locaların tanesinin 42 bin TL"den satışa sunulacağı belirtildi.

TRANSFER İÇİN EK BÜTÇE

İÇİNDE LCD televizyondan, mini buzdolabına, klimadan, özel ısıtmalı koltuğa kadar her türlü konforun bulunduğu bu locaların satışından gelecek olan para, transferde kullanılacak. Ek bütçe açmak adına yapılacak olan bu projenin yeni sezona yetişmesi bekleniyor.

CAMİA tarafından "gereksiz" görünen bu harcamalara bir yenisi de Eski Açık Tribünü"ne yapılacak. G.Saraylı İşadamları Derneği kendi bütçesinden ödeyerek, eski açığın üzerini kapattıracak. - vatan