Almanya'nın Hamburg Kulübü, Brezilyalı futbolcu için sarı kırmızılılara bir teklifte bulundu. Ancak bu teklif ne Lincoln'ü ne de Galatasaray'ı tatmin etti.
Hamburg'da, Martin Jol'un ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Bruno Labbadia, geçtiğimiz günlerde kulüp yönetimine verdiği raporda, fiyatının uygun olması halinde Cassio Lincoln'ün alınabileceğini belirtti.
Bunun üzerine harekete geçen Alman ekibinin yöneticileri, futbolcunun menajeri Roger Wietmann'al görüşerek, "Lincoln'ün Almanya'ya dönmek istediğini biliyoruz. Kendisini transfer etmeyi çok istiyoruz ancak bizim mali imkanlarımız sınırlı. Bonservisine en
fazla 1.5 milyon Euro, kendisine de yılda 1 milyon 600 bin Euro ödeyebiliriz. Kabul ederlerse Lincoln'ü transfer ederiz" dediler.
Menajer Wietmann da geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek, bu öneriyi Galatasaray Yönetimi'ne bildirdi. Brezilyalı futbolcuyu 2 yıl önce 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek alan sarı kırmızılılar ilk etapta olumsuz yanıt verdi; ancak başka müşterisi olmadığı için kapıyı tamamen kapatmayıp, pazarlığa açık olduğunu bildirdi.
Galatasaray'da kazandığının ancak yarısı teklif edilen Cassio Lincoln ise, kesin bir dille "Hayır" cevabı verdi. Hamburg'un "Lincoln rüyası" böylelikle sona ererken, Brezilyalı futbolcunun sezon hazırlık kampına katılmak üzere önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği öğrenildi. Milliyet