Atatürk Mahallesi, Şeref Sokak 37 numaradaki evde oturan İncebacak çiftinin arasında komşularının ifadesine göre şiddetli geçimsizlik vardı. 2008 yılında eşine şiddet uygulayıp kolunu kırdığı gerekçesiyle tutuklanıp cezaevinde 6 ay yatan Ali İncebacak, karısı Kezban İncebacak’ın (60) şikayetini geri almasıyla cezaevinden çıktı ve tekrar evine döndü.
 
SAHUR VAKTİ SESLER YÜKSELDİ
 
Ancak 40 yıldır evli oldukları belirtilen çiftin arasındaki sorunlar sona ermedi. Çift, sahur vakti, saat 04.00 sıralarında tekrar tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sesleri duyan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Kezban İncebacak ağır yaralı bir şekilde yerde yatarken buldu. Hemen ambulans ekipleri istendi. Kısa süre sonra gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Kezban İncebacak olay yerinde hayatını kaybetti.
 
SANDALYE, VAZO, ÇAYDANLIK
 
Kezban İncebacak’ın önce sandalye ile daha sonra vazo arkasından da çaydanlık ile kafasına darbe aldığı öğrenildi. Ali İncebacak olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak Ataşehir Sevgican Polis Merkezi’ne götürüldü. Kezban İncebacak’ın cenazesi ise gerekli incelemenin ardından Göztepe Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Bu arada çiftin 6 çocuk sahibi olduğu 2 çocuklarının 10 yıl önce trafik kazasında öldüğü öğrenildi.