Yeniliklere açık olanlar, birkaç adımda bambaşka bir görünüme kavuşabilir

Geçtiğimiz yıllarda Avrupa'da katıldığı saç tasarımı yarışmalarında birçok dalda birincilik ödülü kazanan Ak Kuaför 2009 modası için sıradışı tasarımlar hazırladı.

Artık saçlarınızın doğuştan olan dalgası ya da kıvırcıklığı canınızı sıkmasın. Çünkü yeni yılla değişen saç modelleriyle saçlarınız parlak, düzgün bukleli ve omuz altında biten yumuşak bir düşüşe sahip olacağı için bir adım daha öne çıkmanızı sağlayacak. Buklelerinizi kendiniz yapmayı düşünüyorsanız yurtdışında farklı başarılara imza atan Ak Kuaför'den Halil Akyurt'un tavsiyesine kulak verin. At kuyruğu yaptığınız saçlarınızı parmaklarınızla ayırıp pensledikten sonra spreyleyerek kurumaya bırakın. Böylece yapışık ıslak görünümlü saçlar yerine canlı bukleli saçlara sahip olabilirsiniz.

ELLER ÇOK ZARİF OLACAK

Saç rengiyle ilgili kafasında soru işareti olanlar soğuk havalara inat iç ısıtan sıcak tonları tercih edebilir. Kumral altın tonlarının zenginliği, amber tonlarında bulunan fındıkkabuğu, kestane tonlarının netliğiyle farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Ak Kuaför trend olan makyaj tüyolarını da verdi. İşte altın tiyolar:

Biçim ve kontur yaratmak için birkaç farklı tonda fondöten kullanın. Alın, burun, çene bölgesinde cilt renginizden daha açık bir ton tercih edin. Burun ve elmacık kemiklerine daha koyu tonlar uygulayarak biçim kazandırın. Fondöten sürerken her zaman miktarı az tutun. Yazın moda olan pembe tonlarını ve mavi bazlı kırmızıları unutun. Bu sezon dudak ve yanaklar için popüler renkler mercan kırmızısı, kızıl kahve ve günbatımı tonları. Bu sezon eller zarif ama göz önünde olmayacak. Manikürsüz gezmemekle birlikte pembe ve bejin şeffaf tonlarını tercih etmelisiniz.

Yeni Şafak / Cumartesi