AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Efeler yüzme havuzunda başlayan düğün, Akarsu Kır Bahçesinde son buldu.
 
 
Rüya gibi mekânda gerçekleşen düğüne, genç çiftin ailelerinin yanı sıra, MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner, MHP Aydın Milletvekili adayları Gülnur Er, Ahmet Kaya, Pınar Öncer, Hasan Duman, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Salavatlı Belediye Başkanı Hüseyin Özer, MHP İl Başkanı Hasan Muti, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu, MHP’li ilçe başkanları, Vimjo Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Küçükoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Damat Burak Pehlivan’ın nikah şahitliğini MHP Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner, Vimjo Yönetim Kurulu Başkanı Murat Küçükoğlu yaparken, üç hilal figürlü gelinliği ve tacı ile dikkat çeken Nihal Çam’ın şahitliğini ise Şeker Çeyiz Sahibi İnan Şeker, İskarpin Store Sahibi Burhan Önel ve Demokrat Parti İl Başkanı Engin Polat’ın yerine kardeşi Şahsettin Polat yaptı.
 
Gecenin sonunda sahne alan Murat Balkan, davetlileri söylediği hareketli şarkılarla coşturdu. Damat Burak Pehlivan gecede herkesi şok ederek hayat arkadaşı Nihal Çam için iki adet şarkı seslendirdi.
 
İşlerinin yoğunluğu nedeniyle balayını erteleyen çiftlerin gece boyunca mutlulukları gözlerinden okundu.