Fenerbahçeli futbolcu Burak Yılmaz ile nişanlısı kına gecesi şiddetli bir kavgayla ayrıldı. Kavgaya, Burak"ın bekarlığa veda için bir gece kulübünde Rus kızlarla alem yaparken nişanlısı tarafından basılmasının neden olduğu iddia edildi.

Burak Yılmaz, 30 Mart akşamı Antalya"da aile arasında yapılan sade bir törenle kendisinden bir yaş küçük İstem Atilla (23) ile nişanlanmıştı. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan ve düğün tarihi olarak 19 Haziran Cuma akşamını seçen ikili, düğün hazırlıklarını tamamlayarak geçen hafta İstanbul"dan Antalya"ya geldi. Düğün için Kundu turizm bölgesindeki 5 yıldızlı Titanic Beach Resort Otel ayarlandı ve 250 kişilik rezervasyon yaptırıldı. Yaklaşık 150 bin TL harcandı. Fakat Burak ve nişanlısı, düğünden iki gece önce Çarşamba günü kına gecesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki sevgili, kavga edip ayrılık kararı aldı. İki tarafın ailesinin 24 saat süren ikna çabaları, ikiliyi barıştırmaya yetmedi. Düğün ve nikah töreninin iptal olduğu dün konuklara telefonla bildirildi.

"Rus kız iddiası yalan"

Düğün töreninin son anda iptal olmasıyla ilgili ise iki iddia gündeme geldi. Birincisi Burak Yılmaz"ın kına gecesinin olduğu gece erkek arkadaşlarıyla birlikte bir barda Rus kızlarla alem yaparken nişanlısına yakalanmasıydı. Bu iddiayla ilgili olarak telefonla ulaştığımız Burak Yılmaz VATAN"a şunları söyledi: “Evliliği iptal edip ayrılmamızın sebebi Rus kızlarla bekarlığa veda partisi falan değil. Biz her defasında çok büyük kavgalar ediyorduk en son yine kına gecesinin olduğu gece çok büyük bir tartışma oldu ve dayanamadım bittirdim. Anlayacağınız gelinle damat anlaşamadı ve ayrıldı. Çok iyi aile, çok iyi insanlar ama bir daha barışmamız mümkün değil. Düğünle ilgili inanılmaz hazırlıklar yapılmıştı ama hepsi çöpe gitti.”

İkinci iddia ise Burak Yılmaz"ın erkek arkadaşlarıyla eğlendiği gece kulübüne nişanlısının haber vermeden gelmesi ve bu yüzden başlayan kavga. Burak “Bunu nereden duydunuz bilmiyorum evet yüzde yüz doğru. Ama Rus olayı kesinlikle doğru değil. Evlenmeden bir gün önce ben öyle bir şey yapar mıyım hiç? Ayrılık kararı ise tamamen benimdir. Düğünden bir gün önce hangi kız ayrılabilir ki? Ona mutluluklar diliyorum” dedi. hürriyet