Oscar'dan bu yıl 8 ödülle dönen 'Slumdog Millionar' filminin başrol oyuncusu Freida Pinto, aynı filmde yer alan Dev Patel için çiçeği burnunda kocasını terketti!

Bu yıl Altın Küre ve BAFTA Ödülleri'nden sonra Oscar'da da 8 dalda ödül alarak adeta bir zafer kazanan 'Slumdog Millionare'in Hintli başrol oyucuları Freida Pinto ile Dev Patel gerçek hayatta müthiş bir aşk yaşıyor. Öyle ki; filmin çekimlerinden önce evlenen Pinto, rol arkadaşı Patel'e aşık olunca eşini terk etti. 24 yaşındaki yıldız şimdi Pinto ile aşkın tadını çıkarıyor.

Aynı zamanda bu film Freida Pinto için kariyerinde de bir dönüm noktası oldu. Genç yıldız usta yönetmen Woody Allen'ın da dikkatini çekti. Allen oyuncu kadrosunda Naomi Watts, Josh Brolin ve Anthony Hopkins'in de bulunduğu Whatever Works adlı filmde rol alacak.

En iyi film ve yönetmen de dahil toplam 8 dalda Oscar heykelciği kazanan film büyük, aynı zamanda filmde yer alan küçük tüm oyuncularının da hayatını değiştirdi. Filmin sefalet içinde yaşayan iki küçük oyuncusuna yönetmen Boyle tarafından birer ev temin edilecek.

H2