G.Saray'ın yeni transferi Joao Alves De Assis Silva (Jo), sarı-kırmızılı ekibe gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. İngiltere Premiere Lig ekiplerinden Manchaster City'den kiralanan Brezilyalı oyuncu dün Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra, G.Saray'da ilk idmanına çıktı ve yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Jo Alves, G.Saray TV'ye yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için çok mutluyum. Çok önemli bir ekibe geldim. Sadece Türkiye değil, dünya çapında bir kulübe geldiğimin farkındayım” dedi. Sarı-kırmızılı taraftarların havalimanında kendisini karşılamasıyla ilgili olarak, “Dürüst olmam gerekirse, futbol hayatımda böyle bir ilgi görmedim” ifadesini kullanan Jo, transferi için, “Çok çabuk gelişti ve düşünmeme gerek kalmadı. G.Saray gibi bir büyük ekipten teklif alınca, hemen gerçekleşti. Galatasaray'ın büyüklüğünü biliyordum. Elinde bulundurduğu kadrosunda önemli milli oyuncuları, İspanya'da çalışmış çok önemli kariyere sahip teknik direktörü var. Rijkaard'la çalışacağımdan dolayı memnunum” diye konuştu.

LİNDEROTH GÖNDERİLDİ

G.Saray uzun süredir sakat olan Linderoth ile yollarını ayırdı. Sarı-Kırmızılılar, kulübün resmi internet sitesinde, “Tobias Linderoth'un sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir” şeklinde duyurdu.

Jo Galatasaray'da

CSKA'dan Manchester City'e gelen ve hayal kırıklığı yaşatan Jo, Everton'dan sonra Türk devi Galatasaray'a kiralandı.

Disiplinsizliği yüzünden gitti

Menajer Moyes'in, formu ve disipsizliği nedeniyle göndermeye karar verdiği Jo, Premier Lig'den G.Saray'a gelen ikinci oyuncu oldu.

Kadro dışı bırakılınca Galatasaray'a gitti

Kulüpten izin almadan ülkesine giden ve Menajer David Moyes tarafından kadro dışı bırakılan Jo, Everton'dan takım arkadaşı Neill ile G.Saray'da oynayacak.

Jo, Baros'un yerini dolduracak

Galatasaray golcüsü Baros'un sakatlığının uzun sürmesi üzerine M.City'nin Brezilyalı forvetini sezon sonuna kadar kiraladı./yeni şafak