"News of the World" gazetesinin eski editörü Andy Coulson ile başlayan gözaltı zincirine eklenen en son isim büyük oldu. Murdoch'ın sağ kolu Rebekah Brooks da gözaltına alındı. Medya patronu Rupert Murdoch ise; önümüzdeki hafta İngiliz Parlamentosu'nda skandalla ilgili ifade verecek.  
 
Medya devi Murdoch'ın İngiltere'deki kalesi de düştü.
News of the World gazetesinin eski editörü Andy Coulson ile başlayan gözaltı zincirine yeni bir isim daha eklendi.
Geçtiğimiz günlerde baskılar nedeniyle istifa eden Murdoch'un sağkolu olan 43 yaşındaki Rebekah Brooks İngiltere'nin başkenti Londra'da gözaltına alındı.
Brooks, telekulak skandalı nedeniyle gözaltına alınan 10'uncu kişi oldu.
News International şirketinin eski yöneticisi Brooks, gizli telefon dinlemelerinin sorumlularından biri olarak gösteriliyor.
Bu arada "News of the World" gazetesinin bağlı olduğu grubun sahibi medya patronu Rupert Murdoch ise; gazetelerinde yayımlanan bir "özür" makalesi kaleme aldı.
Murdoch'un imzasını taşıyan "Özür Dileriz" başlıklı metinde Murdoch, News of The World'ün "ciddi derecedeki yanlış" işlerinden ötürü üzgün olduklarını belirtti.
Murdoch, bundan etkilenen kişilerden de özür dileyerek, "Bu kişileri incittiğimiz için en derin özürlerimizi sunarız." dedi.
Murdoch, önümüzdeki hafta İngiliz Parlamentosu'nda skandalla ilgili ifade verecek.