Bergüzar Korel giyim ve alışveriş sırlarını anlattı..

Binbir Gece dizisi ile yıldızı parlayan Bergüzar Korel başarıları kadar güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu merak edenler için giyim ve alışveriş sırlarını Sabah Cumartesi'ye anlattı..

Sezonun en sevdiğiniz trendi?

- Hiçbir zaman sezon trendlerini takip etmediğim için dikkatimi çeken bir şey olmadı.

En sevmediğiniz trendi?

- 7'den 70'e sadece moda olduğu için herkesin ayağında olan çok rahat olmasına ve sıcak tutmasına rağmen bu sebepten ötürü almadığım Ugg botlar beni deli ediyor...

Son günlerde en çok severek giydiğiniz şey?

- Adidas eşofmanlarım ve yine adidas'ın 'Respect Me' serisinden olan siyah kapüşonu tüylü, her kıyafetime kombin edebileceğim yeleğim.

Gardırobunuzda en çok bulunan parça?

- Beyaz basic tişörtlerim, gömleklerim.

Ansızın çıkan bir davet için kurtarıcı formülünüz?

- Güzel bir jean, şık ama sade bir üst, stilettolar ve iyi bir tasarımcının elinden çıkmış, sevdiğim bir trençkot... Eğer davet jean giyilemeyecek ağır bir davet ise koşa koşa Hakan Yıldırım.

En sevdiğiniz tasarımcılar?

- Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Hakan Yıldırım, Dilek Hanif, Elie Saab, Marc Jacobs, Diane von Furstenberg ve marka olarak da Etro.

Hiçbir zaman giymeyeceğiniz parça?

- Transparan! Platformlu, diz üstüne kadar uzanan çizmeler...

Ucuz kaçış noktalarınız?

- Öğrenciliğimden beri farklı parçalar bulabileceğim Beyoğlu'ndaki küçük mağazalar ve pasajlar...

Alışveriş yaparken kendinizi en iyi hissetiğiniz yer?

- Beymen'in ayakkabı ve çanta bölümünde kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum, orada çalışan kişiler bir gölge gibi sizi takip edip müşteriyi bunaltmıyor.

Alışveriş yaparken en sevmediğiniz şey?

- Alışveriş yaparken anlamsız gözler ile süzen ve ayırdığınız parçayı kaşla göz arasında eline alıp sizden önce kabine dalan müşteri tipine ve bir gölge gibi sizi takip eden satış elemanlarına tahammülüm yok. Samimi bulmadığım bir tavır...

Sürekli tekrarladığınız moda/alışveriş hatası?

- Hata olduğunu bilsem tekrarlamam herhalde ama çok beğenip de aldığım ve bir kereden fazla giyemediğim çok gece ayakkabım oldu...

H2