Hacettepe'nin ikinci golünden sonra taraftarların protesto ettiği Bülent Korkmaz, “İstifa edecek misiniz?” sorusuna “Bu konuda konuşmadım, konuşmam da” cevabını verdi.

Ankara 19 Mayıs tribünlerini dolduran G.Saraylı taraftarlar, faturayı teknik direktör Bülent Korkmaz'a kesti. Maçın son dakikalarında G.Sasaray tribünlerinden "Cevat Güler oley" ve "Bülent Korkmaz istifa" sesleri yükseldi. Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Bülent Korkmaz ise, tepkiler için "Eleştiri olacak, bu gayet normal. Herkesin futbol bilgisi, futbol görüşü var. Benim de futbol bilgim, görüşüm var. Eleştirleri dinlemeyen bir inan değilim. Ama yazılanı çizileni okumam bile. Herkesin kendisine göre bir doğrusu vardır" şeklinde konuştu.
Korkmaz maç içinse, "Çok ağır bir yara oldu. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bizim için ağır bir yara oldu. Taraftar istifa isteyebilir, bunu söyleyebilir, normal. Fazla bir yorum getirmek istemiyorum. Bu yenilgiden sonra şampiyonluk çok zor" diye konuştu. Genç teknik adam, istifa ile ilgili söylentilerin hatırlatılması üzerine de "Konuşmadım, konuşmam da" cevabını verdi.


'Şaibeye yer vermeyeceğiz'

Hacettepe Teknik Direktörü Ergün Penbe, "Şaibeye yer vermemek için bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacağız" dedi. Penbe, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: "Tek hedefimiz oynadığımız oyundan zevk almak. Ligin birçok takımdan fizik-kondisyon bakımından daha iyiyiz, daha çok mücadele ediyoruz."