İzmir'in Karşıyaka ilçesinde devriye gezen resmi asayiş ekibinin dikkati, sahte ve kaçak içki deposunu ortaya çıkardı. Faturasız 1548 şişe enerji içeceği ve 1200 şişe sahte içki ele geçirildi.

Asayiş ekipleri, Yamanlar Mahallesi 7474 Sokak numara 3 önünde bulunan bir minibüsten koli taşıyan 3 kişiden şüphelendi. Şüphelilerin minibüsten indirdiği kolilerde inceleme yapan polis, kolilerin içinde enerji içeceği ve alkollü içki görünce bunların faturasını istedi. Panik içerisinde cevap vermeye çalışan C.K. (40), A.D. (20) ve Y.A. (28) enerji içeceklerinin faturasını gösterdi. Ancak polis ekipleri yaptığı incelemede faturanın sahte olduğunu belirledi.

Suçlarını itiraf eden 3 şüpheli, depoyu yeni kiradıklarını ve enerji içecekleri ile sahte içkileri İstanbul'dan getirdiklerini söyledi. Polis, koliler içerisinde bulunan çeşitli markalarda 1548 şişe enerji içeceği ve 1200 şişe sahte içkiye el koydu. Gözaltına alınan 3 kişi Yamanlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.