Nazilli Lütfi Selek Kültür Merkezinde yapılan sergi açılışına Nazilli kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Özen, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri, polis okulu ve diğer öğrenciler ile çok sayıda öğretmen katıldı.
Açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri, sergide emeği geçen Polis Okulu öğrencilerine çok teşekkür ettiler. Sergide 1999 yılından bu yana Türkiye genelinden öğrenciler tarafından getirilen fotoğraflardan bazılarının yer aldığını ifade eden Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Özen, “Okulumuza eğitim için gelen öğrencilerimizden bulundukları yörelerde bulunan Atatürk Fotoğraflarından en az birer tane getirmelerini istiyoruz. Öğrencilerimizin yurdun dört bir yanından bu güne kadar getirmiş oldukları fotoğraflarla bugün 10. sergimizi gerçekleştirmiş olduk. Bir sergimizde şu anda Yenipazar ilçemizde açılmaktadır. Orada yaklaşık 250 fotoğraf sergileniyor. Okulumuzda bu güne kadar birbirinden değerli 4 bin fotoğraf ve görüntü kaydı elde ettik. Bunların az bulunanlarından oluşturduğumuz sergilerimiz sayesinde halkımıza ve öğrencilerimize Atatürk"ün bilinmeyen fotoğraflarını gösterme imkanı buluyoruz. Bu konuda emeği geçen öğrencilerime ve meslektaşlarıma bu büyük gururu bize yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sergi için çok teşekkür eden kaymakam Caner Yıldız, “Sizleri yürekten kutluyorum. Bu sergi ile Atatürk sevgisini bir kez daha bizlere gösterdiniz. Atatürk"ü bilinmeyen yönleri ile tanıma imkanı bulduk. Atatürk"ü daha iyi tanımak, daha iyi anlamak açısından yapılan bu tür etkinliklerin artarak sürmesini diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.