Show Tv Caner Erdem yönetimindeki İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, Şeflerin Düellosu kazandırmaya devam ediyor.Program yarışmacılarından Recep Kolçelik jüri üyelerinden geçer not alarak kazandığı 25.000 TL para ile geçtiğimiz yıl Van’da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki deprem felaketinde zarar gören ailesine yardım edeceğini söyledi.


VAN’LI RECEP 25.000 TL’LİK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU
Sunuculuğunu Atılgan Poyrazoğlu’nun üstlendiği, jüri üyeliğini ise Mehmet Özer, Nalan Aksoy ve Yağız İzgül’ün yaptığı Şeflerin Düellosu kazandırmaya devam ediyor.Cumartesi günü yayınlanan Şeflerin Düellosu Ödül Gecesi’nde 25.000 TL'lik büyük ödülün sahibi Van'lı Recep Kolçelik oldu. Başarılı şef Recep Kolçelik yaptığı yemekle finalde Süleyman Dilek'i eleyerek 25.000 TL'nin de sahibi oldu.Recep Kolçelik kazandığı parayı, hem eğitim harcaması için hem de Van Depremi’nde büyük maddi hasar yaşayan ve ölümden dönen ailesine yardım için kullanacağını açıkladı.
Lezzetin izini sürmek, bazen bir profesyonelin mutfağının sırlarını öğrenmek ve bazen de bir ev hanımının mühiş yeteneklerine şahit olmak için, Şeflerin Düellosu’nu kaçırmayın...