Aydınspor yönetim kurulu üyesi Hüsnü Elbir, dün akşam tv programında kulübün düşmemesi için para gerektiğini vurguladı.
Aydın Televizyonunun spor programına katılarak son haftalardaki olayları değerlendiren ve açıklamalarda bulunan Hüsnü Elbir, "Takımın 3. ligden düşmesi demek bu takımın mazide yerini alması demektir. Başka Aydınspor yok, o nedenle herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz" diye konuştu.

Anahtar Vali'ye verilmiyor
Elbir, "Yasal düzenlemeler gereği herkes, anahtarı Vali'ye teslim etsinler lafı artık geçmişte kaldı. Şayet 31 Ocak'ta da kongremizi yapamaz isek ve bir yönetim çıkıp kulübü sırtlamazsa hükümet komiseri kararını Sulh Ceza Mahkemesi'ne bildirirek 2 ay içinde de kulübün fesih kararı verilir. Kimse anahtar Vali'ye verilir verilmez tartışmasına kendisini itmesin. Çünkü böyle bir durum yok. O zaman da kulüp tarih olacak" dedi.

Verilen sözler tutulmadı
Ara transfer döneminde takıma kazandırılan gençlerin hafta sonu Ispartaspor karşısında iyi bir performans gösterdiğine dikkat çeken Hüsnü Elbir, "Kadro dışı bırakılan pek çok futbolcunun sıkıntısı maddiyattır. Para olmayınca nasıl top koşturacaklarını soruyor futbolcular. Onlar da haklı, bizler de haklıyız. Ama Sayın Başkan Ali Uzunırmak'ın da bulunduğu bir toplantı kentin ileri gelenlerinin verdiği sözleri tutmamaları nedeniyle bugün hiçbir gelirimiz yoktur. Dolayısıyla yönetimdeki sayımızı 7'nin altına düşürmeden takımı sırtlamaya çalışıyoruz. Aksi halde kulüp büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacak" diye konuştu.