Erdoğan'ın bugün Mersin mitinginde açılan bir pankart polislerin ve korumaların dikkatinden kaçmadı sonrasında da indirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de 'Türkiye'nin 2. Atatürk'ü Erdoğan' yazılı pankartla karşılandı. Miting alanında bir süre asılı kalan pankart, daha sonra Başbakanlık korumaları ve görevli polis memurları tarafından indirildi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından Metropol Miting Alanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında partililere seslendi. Erdoğan, burada ilginç bir pankartla karşılandı.

Kendisini 'ateist-şair' olarak nitelendiren Oktay Avcu adlı vatandaş, miting alanının girişinde "Türkiye'nin 2. Atatürk'ü Erdoğan. Barış Her Zaman Savaşı Yenecek. Silaha Gerek Yok. Özgürlükler Terörü Bitirecek. En Doğru Yoldasın Devam Et' yazılı bir pankart açtı. Bir süre miting alanında açık kalan pankart, daha sonra Başbakanlık korumaları ve miting alanındaki görevli polisler tarafından indirildi. Oktay Avcu pankartın indirilmesine tepki gösterirken, korumalar pankartı katlayarak miting alanı dışına çıkarttı.

(İHA)