Aydınlı boyacı Harun Kızılarslan, yaptırdığı yeni pankartla dikkatleri üstüne çekti.
Geçtiğimiz günlerde futbolda yaşanan şike olaylarıyla ilgili, “Fiyatlar bile küme düştü Aziz hemşerilerimiz” pankartı yaparak dükkanına asan Kızılarslan; şimdi de geçmişte Refah Partisi’nden milletvekilliği yapan Hasan Mezarcı’nın ‘Fıkrasına Gülünmeyen Adam’ isimli videosuna atıfta bulundu. Sanal alemde tıklanma rekorları kıran ve bazı şov programlarına konu olan videodan esinlenerek ‘Aydın’da en ucuz boya burada dedim dedim inanmadınız’ yazılı pankart astı.
Kızlarslan yaptığı açıklamada yaptırdığı ilk pankartın ardından mağazasının dikkat çektiğini ve işlerinin açıldığını kaydetti. İşlerinin iki kat arttığını belirten Kızılarslan, şunları söyledi:
“Yaptırdığım pankartlarla çevreye rahatsızlık verecek ya da karşıdaki kişileri inciltecek sözlere yer vermediğimi düşünüyorum. Gündemi yakalayarak dikkat çekmeyi amaçlıyorum. Dükkanımın önünden geçen vatandaşların bazıları kampanya pankartlarının fotoğrafını bile çekiyor”
Kızılarslan ileride daha fazla sayıda pankart yapmaya devam edeceğini, pankartlarında sinema, spor, siyaset, müzik gibi güncelliğini koruyan konuları ele alacağını bildirdi.