Gürcistan'daki çatışmaları görüntülemek için gittikleri G.Osetya'da uğradıkları silahlı saldırıda yaralanan Kanaltürk muhabiri sol gözünü kaybetti.
Alman Hastanesi'nde bugün ameliyat olan Öztürk'ü akşam saatlerinde bir grup Gürcü vatandaşı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yüzünden tebessümü eksik etmeyen Öztürk, "Beni bekleyin! En kısa zamanda iyileşip aranıza döneceğim." dedi. Saldırı sırasında omzuna isabet eden kurşunla yaralanan kameraman Güray Ervin ise, taburcu oldu.
Gürcistan'da yaralanan ve geçtiğimiz gün özel bir uçakla İstanbul'a getirilen gazetecilerden Levent Öztürk, sol gözünü kaybetti. Alman Hastanesi'nde bugün yapılan ameliyat sonrası Öztürk'ü İstanbul'da yaşayan bir grup Gürcü vatandaşı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yüzündeki tebessümü bir an olsun bırakmayan Öztürk, Gürcistan vatandaşlarına teşekkür etti. İki taraf için de barış dileyen Öztürk, iyileştikten sonra Gürcistan'a bu kez barış için gideceğini söyledi.

Öztürk'e geçmiş olsun dileklerini ileten Gürcüler ise, Rusların topraklarını terk etmesini istediler.

Bu arada, Levent Öztürk'ün sol gözünü kaybettiğini söylemesinin ardından odada buz gibi bir hava eserken, bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Kendisi için kimsenin üzülmemesini isteyen Öztürk, "Bu sabah ameliyat oldum. Sol gözüm artık görmeyecek, bir kazada da kaybedebilirdim. En kısa zamanda iyileşip işime geri döneceğim. Tedavi 1 hafta devam edecek. Onun dışında iyiyim." dedi.

Öte yandan, Gürcü vatandaşların odadan çıkmasının ardından Öztürk ile gazeteciler bir süre sohbet etti. Arkadaşlarına gülücükler dağıtan Öztürk, "Bekleyin beni! En kısa zamanda aranıza döneceğim." dedi.

Öte yandan, aynı saldırıda omzuna isabet eden kurşunla yaralanan kameraman Güray Ervin'in ise taburcu olduğu bildirildi.

CİHAN