İddiaya göre, 5 TL karşılığında erkeklerle ilişkiye giren Kader H.(40) , 12 yaşındaki kızı F.H.'yi de aynı fiyattan iki kişiye pazarladı. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan kızın hamile olduğu ortaya çıkınca anne ve küçük kızla ilişkiye giren Mehmet T. (45) ile Mehmet Ali İ. (46) tutuklandı. Tecavüze uğrayan ve hamile kalan H.H. ise Çocuk Yuvası'nda koruma altına alındı.

Sanıkların yargılanmasına Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Mehmet T. verdiği ifadesinde, sanık kader ile arkadaş olduklarını söyleyerek, şok edecek iddialarda bulundu. Mehmet T., "Kader ile ilk tanıştığımızda kızı yoktu. Onunla cinsel ilişkiye giriyorduk. Sonra kızı ile tanıştım. Onunla da cinsel ilişkiye girdik. Ancak anal yoldan birlikte oluyorduk. Ben kız ile cinsel ilişkiye girerken annesi de bizimle beraberdi. Annesine de çocuğa da para veriyordum. Çocuğun yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Zor kullanmadım, rızası ile oldu. Çok pişmanım, kendimi affetmiyorum" dedi.

Diğer sanık Mehmet Ali İ. de, para karşılığı Kader H. ile birlikte olduğunu söyleyerek, "Kızını bir kaç defa gördüm ancak onunla ilişkim olmadı. Benim sadece Kader ile ilişkim vardı" dedi. Küçük kızın annesi Kader H. de, "Ben fuhuş yapmaya gittiğim zamanlarda kızım da benimle birlikte geliyordu. Sanıklarla kendi isteği ile birlikte oluyordu. Ben onu fuhuşa teşvik etmedim. Mehmet T. ile olan ilişkisini biliyordum ancak diğer sanıkla ilişkiye girip girmediğini bilmiyorum" dedi. Küçük kıza devletin tayin ettiği avukat ise, F.H.nin başka erkeklerle de beraber olduğunu söyleyerek, "Annesinin korkusundan anlatamıyor. Annesi de başka hangi erkeklerle beraber olduğunu biliyor" dedi.

Alınan ifadelerin ardından duruşma eksik evrakların toplanması için ileri bir tarihe ertelendi.