Halefini Özer Hurmacı olarak seçen Alex eğitimlere de hız kesmeden başladı. Önce teknik direktör Christoph Daum genç ismi Santos yerine as takımda oynattı, ardından da kaptan onu "görüşme odası"na aldı... Geçmişten bir görüntü gibiydi aslında. Senaryo aynıydı... Türk futbolunda tarihe geçecek yabancılardan biri Türk futboluna gelecek yıllarda damga vurması beklenen bir yıldız adayına futbolun "ABC"sini öğretiyordu... Yani; G.Saray"da 34 yaşındaki Hagi"nin Emre Belözoğlu"na nasıl topa vurulacağını göstermesi gibiydi.

Antremanın tamamlanması ve tüm oyuncuların sahadan ayrılmasının ardından Alex ile Özer yaklaşık yarım saat boyunca serbest vuruş kullandılar. İşin püf noktalarını selefinden öğrenen Özer"in mutluluğu gözden kaçmazken, ikili tercümansız anlaştı.

GÜİZA KOŞMADI

Derbinin kötü izlerini atan F.Bahçe"de teknik direktör Daum"un yardımcısı Roland Koch, yaptığı motivasyon konuşmasında İngilizce "Power and spirit" (Güç ve ruh) sözünü bütün takım tekrarladı.

Kasımpaşa maçında, kart cezaları ve sakatlıklar nedeniyle kadro kurgusunda değişiklik yapacak olan Daum dünkü çalışmada Özer"in yanı sıra Selçuk ve Semih"e as takımda yer verdi. Problemli yıldız Güiza takım antrenmanı başlamadan önce(!) sahada koşu yaparken takımla koşmadı bile.../milliyet