Protokolde 'Birbirimizden öğrendiğimiz sırları basına açıklamayacağız' maddesi yer alırken Yeşilçay'ın boşandıktan sonra "Ailemi ayakta tutmak için elimden gelen her şeyi yaptım ama olmadı. Şimdiye kadar çocuğumu düşündüğüm için sustum ve susmaya devam edeceğim" sözleri kafaları karıştırdı.

Aralarında saklanan bu sır hakkında Özer şöyle konuştu:

Çağ değişiyor

"Eskilerde annelerimiz babalarımızın her şeyine katlanırdı. Çünkü maddi gücü elinde olmadığı için yapacak bir şeyi yoktu. Çağ değişiyor, gün değişiyor, devlet sistemleri değişiyor, demokrasiler bile değişiyor. Evlilik sisteminin de değişim geçirmemesi nasıl mümkün olabilir ki."

"Arkadaşlar konuşmayacağız diyoruz. Konuşmayacak ne var? Sırlar mı var? diye üstümüzü geliyorlar" diyen Özer sözlerini şöyle sürdürdü:

Evliliğimizde sır yok

"Kan kusup kızılcık şerbeti mi içtik. Sadece bugüne kadar özel hayatımızı konuşmadık bundan sonra da konuşmayacağız. Her gün güneş neden doğup batıyorsa, ağaçlar yeniden yaprak çıkartacağını bildiği halde yapraklarını neden döküyorsa biz de o yüzden boşandık. Böyle olması gerekiyordu. Evliliğimizde sır denen bir şeyler, olaylar yok. Bunları birileri uyduruyor ve inanıyorsunuz."