Bisküvi ve çikolata sektörünün ilk üç firması arasında yer alan Saray’ın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Kamil Özdağ, Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle Didem Yerli ile hayatını birleştirdi.

Gıda sektörünün önde gelen firmalarından Saray’ın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Kamil Özdağ, 23 Eylül Cuma günü Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen düğün töreniyle Didem Yerli ile hayatını birleştirdi.

Nikah şahitliğini Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı düğün töreninde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi.

Amcası Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu muhteşem düğüne Özdağ ailesinin yakın dostları da katıldı.

Birçok seçkin davetlinin yer aldığı düğünde; Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, 22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve aile dostları Özdağ ailesini yalnız bırakmadı.