NTV ekranlarında Burcu Esmersoy ve Yekta kopan'ın sundukları 'Yaz Gecesi Şovu' programına annesi Leman Sam ve ablası Şehnaz Sam ile konuk olan Şevval Sam, oğlu Tarık Emir ile yaşadıkları bir olayı izleyenlerle paylaştı.

Bu yılın başlarında oğlu ile tartıştıklarını ve oğlunun kendisiyle 1,5 ay konuşmadığını anlatan Şevval Sam, sonunda dayanamayıp barışmak için ona bir şarkı yazdığını söyledi.

Duygusallığını göstermeyi pek sevmediğini ifade eden Şevval Sam, oğlunun kendisine tavır aldığını, başta önemsemese de sonradan paniğe kapıldığını ve dayanamayıp içinde mesajları olan bir şarkı bestelediğini anlattı.

"Benim oğlanla bir ters düştüm. Kavga ettik. Hakikaten haklıydı da ve bana çok ciddi bir posta koydu. Bir, bir buçuk ay benimle konuşmadı. Başta o kadar ciddiye almadım ama sonlara doğru bir paniğe kapılmaya başladım ve barış için bir şarkı besteledim ona" diye konuşan Şevval Sam, CD'ye kaydettiği şarkıyı oğluna gönderdiğini ve oğlunun 2,5 saat ağladığını söyledi.

Şevval Sam, "Dediki 'Anne ben bu şarkıyı bir daha dinleyemiyorum. Dayanamıyorum" dedi" diye konuşarak daha sonra oğluyla barıştıklarını anlattı.


Vatan