İstanbul Fatih’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşine 4 yaşındaki kızı Talya Su Y.’yi vermek istemeyen N.Ş. (32), önce kızını ilaçlı sütle zehirleyerek öldürdü, daha sonra da kaldığı otelin üçüncü katından atlayarak yaşamına son vermek istedi. Ağır yaralanan N.Ş.’nin bıraktığı notta "Kızı sana vereceğimi mi zannettin?" diye yazdığı öğrenildi.

Sultanahmet Yerebatan Caddesi üzerindeki bir otelde bu sabah saatlerinde yaşanan olay şöyle gelişti: Gece 23.00 sıralarında kızı Talya Su ile birlikte otele gelen N.Ş. otelin üçüncü katındaki odayı tuttu.

Bir süre odada kalan N.Ş. daha sonra odanın kapısını kilitledi. Küçük kızına ilaçlı süt veren N.Ş. daha sonra odanın penceresini açarak kendisini boşluğa bıraktı. Otelin çalışanlarının yerde yaralı bir kadın olduğunu görmesi üzerine önce polise daha sonra da sağlık ekiplerine haber verildi.

Ağır yaralanan N.Ş. olay yerine gelen ambulansa konularak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Belinde ve bacaklarında kırıklar olan N.Ş.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı, felç olma riski de taşıdığı belirtildi.

Otel görevlileri yanlarında polisle birlikte kilitli odayı açtıklarında küçük kızın cesedini buldu. Yatağın üzerinde sırt üstü yatan küçük çocuğun kafasında havlu örtülü olduğu, ağzından da köpükler geldiği belirlendi.

Bunun üzerine Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İncele Müdürlüğü’ne bağlı ekipler otele gönderildi. Yapılan incelemede, içinde olduğu bir torba bulundu. Ayrıca odada 1 bardak meyve suyu, 1 adet yarısına kadar süt dolu bardak ile biberon bulundu. Odada ayrıca 'arayın' sözcüğünün yazılı olduğu bir kağıt ile boşandığı eşi A.Y.'ye yazılmış bir not bulundu. N.Ş.'nin "Kızı sana vereceğimi mi sandın? Bizi perişan ettin" cümlelerinin yazılı olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Sirkeci Polis Merkezi’ne götürülen A.Y.'nin bilgisine başvurulduğu belirtildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.