AYDINPOST HABER SERVİSİ-Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Aydın Milletvekili Adayı Osman Aydın, Bozdoğan ilçesine bağlı Yaka Köyü, Akseki köyü, Yenice köyü, Amasya köyü, Sırma köyü ve Olukbaşı köylerinde çalışmalarına devam etti.

Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, İlçe Başkanı Hikmet Saatçi ve Yönetim Kurulu üyeleri ile köy çalışmalarına katıldı.

Osman Aydın, 2-B arazilerinde tarım yapan köylülere öncelik tanıyacaklarını belirterek, “Orman tahdit ve kadastro işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak kadastro yanlışlarını düzelteceğiz, hak eden köylümüz arazisinin tapusunu alacak. Orman alanlarının korunması ve işletilmesini yine orman köylüsüne ve kooperatiflere bırakacağız. Bizim yani CHP iktidarında orman köylüsü de rahat bir nefes alacak” dedi.

Köylülerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Osman Aydın, Köylümüzün sorunlarını biliyoruz ve çözümü için çalışıyoruz, çözüm için yeterli projemiz var, sizden destek istiyorum diyerek sözlerine devam etti Osman Aydın “ Köylü biterse Türkiye biter o yüzden köylü halkımıza destek olmalıyız, üreten köylümüz üretiminin karşılığını mutlaka almalı. AKP köylümüze gerekli desteği veremedi. Biz köylümüze sahip çıkarak gerekli desteği vereceğiz” dedi.

03.20110524090036.jpg