Özel İnsanlarımız için Kaynaşma ve Dayanışma Derneği ve Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği'nin Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda ortaklaşa düzenlediği ''Türk Halk Müziği Gecesi''nde nişanlanan çifte, yüzüklerini AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ve Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban taktı. Çiftin nişan yüzüklerinin kurdelesini ise Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar kesti.
Bir incir fabrikasında çalışırken 2.5 yıl önce tanışan ve maddi imkansızlıklar sebebiyle evlenemeyen yüzde 45 ortopedik engelli Meftun Karaca ile yüzde 39 engelli Sami Özdemir'in nişan masrafları Özel İnsanlarımız için Kaynaşma ve Dayanışma Derneği tarafından karşılandı.
Özel İnsanlarımız İçin Kaynaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aygül Mutlu, Türkü gecesini düzenlemelerinin asıl sebebinin, Karaca ile Özdemir'in nişan törenlerini yapmak olduğunu söyledi.
Düğün tarihlerinin de kesinleştiğini kaydeden Mutlu, ''11-12 Mayıs tarihlerinde de çiftimizin düğünü olacak. Ancak şu an ikisinin de işi yok. Bunun için çifte pazarda ücretsiz yer ayrılması ve belirli ürünler satabilmeleri için belediyeye dilekçe verdik'' dedi.
Karaca ve Özdemir ise kendilerine her konuda destek olan herkese teşekkür etti.