Kuşadası Rotary Kulübü"nün eski Başkanı Dr. Bilgehan Algan"ın kurduğu ilişkiler sayesinde gerçekleşen bağış çeki, düzenlenen törenle Thomas Cook CEO"su tarafından Özürlüler Köyü yönetimine teslim edildi.
Anlamlı bağış töreni Thomas Cook şirketinin Antalya"da düzenlediği Avrupa Acenteler Toplantısı"nda gerçekleşti. Thomas Cook"un 1500"e yakın Avrupa"da acentesinin bulunduğu törene davetli olarak Kuşadası Rotary Kulüp eski Başkanı Dr. Bilgehan Algan ve Rotaryen eşi Emel Dinçer ile Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler katıldı.
Törende konuşan Kuşadası Rotary Kulüp eski Başkanı Dr. Bilgehan Algan, Kuşadası Özürlüler Köyü ile Kuşadası Rotary Kulübü"nün çalışmalarını içeren sunum gerçekleştirdi. Daha sonra konuşan Thomas Cook CEO'su Many Fontenla Novoa 2011-12 döneminde Charity programları kapsamında, Meksika ve Kenya 'dan sonra Kuşadası Özürlüler Köyü"ne sabit bir fon yaratacaklarını belirterek, Kuşadası Özürlüler Köyü ile işbirliklerini sürdüreceklerini söyledi. Konuşmaların ardından 16 bin liralık bağış çeki, Thomas Cook CEO'su Many Fontenla Novoa tarafından, Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler"e teslim edildi. Güler, böylesine anlamlı bir bağışta bulunan Thomas Cook yönetimine teşekkür ederek, ileriye yönelik planladıkları işbirliğinin de kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.