Cinayet sırasında odada bulunan Hasan Heybetli polise verdiği ifadede, tartışmanın kız meselesi yüzünden çıktığını anlatmıştı. İngiliz asıllı Lübnanlı eşi Mark Waked"dan 3 yıl önce boşanan sosyete doktoru Aslı Berker ise cinayetin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü"ne gelerek tanık sıfatıyla ifade vermişti. İfadesinde, “Onur ile aramızda bir tartışma oldu. Aramızda sık sık bu tarz tartışmalar olmuştu. Bir süre önce çıkan bir tartışmada ise dişim kırıldı. Ancak o tartışma orada bitti. Bu konudan hiç kimseye bahsetmedim. Kimseye de şikayet etmedim” diyen Aslı Berker, dün sabah Lufthansa Havayollarının 06.40 uçağıyla Münih"e uçtu.

Tehditlerden mi kaçtı?

Medyaradar Münih Havalimanı"nda Berker"i görüntüledi. Bir hayli bitkin durumda olan ve yediği dayak nedeniyle boyunluk takmak zorunda kalan Aslı Berker Münih"ten aktarmalı olarak Amerika Birleşik Devletleri"ne geçti. Cinayetin kilit isminin olaya karışan Onur Özbizerdik ve Hasan Heybetli"nin tutuklanmalarının ardından Türkiye"yi terk etmesi cinayetle ilgili olarak kendisine yönelecek tehdit ve baskılardan kurtulma amacını taşıdığı sanılıyor.

GÖZÜ MOR BOYUNLUK TAKIYOR

Münih Havalimanı"nda görüntülenen Aslı Berker, bir hayli bitkin durumdaydı. Bir gözü mor olan genç kadın ayrıca boyunluk takıyordu.