Ziyarete Aydın Belediyesi Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Aydın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Eray Talşık, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Evcil Hayvan Bakım Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler sokak hayvanlarını sevip kendi elleriyle besledi. Sokak hayvanlarını koruma ve havyan sevgisi adına bilgiler alan öğrenciler ziyaretten oldukça memnun kaldı.
Veteriner İşleri Müdürü Eray Talşık, genç nesle hayvan sevgisi aşılanmasın önemli olduğunu vurgulayarak, “Sokak hayvanları da toplumumuzun bir parçası ve onların sahip çıkılması da yaşamın parçası olarak kabul edilmeli. Hayvanları sahiplenmek isteyen herkese kapımız açık” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban da, sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını isteyerek, “Sokakta kalan hayvanlar için herkes bir kap su doldursun. Onların da bir can taşıdığı unutulmamalı. Bugünde öğrencilerimiz Aydın Belediyesi Evcil Hayvan Bakım Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek sokak hayvanları ile tek tek ilgilendiler. Her zaman sevgi alan çocuklarımız bu sayede sevgilerini de paylaşmış oldular. İsteyen herkes ücretsiz olarak merkezimizdeki hayvanları sahiplenebilir” diye konuştu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg