Geçtiğimiz hafta içerisinde Aydın Valiliğince yapılan atama çerçevesinde Didim Nüfus Müdürü Erkan Dinçyatar Yenipazar İlçe Nüfus Müdürlüğüne Müdür olarak atanırken, Nüfus Müdürlüğü çalışanlarından Selime Koç ve Mehmet Kılıç Söke"ye, Gaye Faydalı Kuşadası"na, Mucize Bütün ise İncirliova"ya atandı.
Didim İlçe Nüfus Müdürlüğünde görev yapan bir personelin dışından Nüfus Müdürlüğü"nde görev yapan Didim İlçe Nüfus Müdürü ve çalışan dört personel başka ilçelere atandı. Yapılan atamalarla ilgili bilgiler veren Didim Kaymakamı Ali Katırcı, “Nüfus Müdürlüğümüz çalışanlarında değişiklik oldu. Çalışanlar Aydın Valiliğince yapılan atama çerçevesinde Söke, Kuşadası, İncirliova ve Yenipazar"a atandı. Bu takdir Aydın Valiliğinindir. Geçtiğimiz dönemde Nüfus Müdürlüğü ile ilgili soruşturmalar olmuş ve mahkemeler oldu. Birimimize yeni Müdürümüz gelecek; zaten şu an geçici çalışanlarımız var. Söke"den bir şey arkadaşımız geldi. Yeni gelen arkadaşlarımız işlerini yapacak, spekülasyonlara gerek yok. Bunu bir kan değişimi gibi düşünmek lazım, yeni arkadaşlarımız geldiğinde müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürecek” dedi.
Aydın Valiliğince yapılan atama çerçevesinde Didim Nüfus Müdürü Erkan Dinçyatar Yenipazar İlçe Nüfus Müdürlüğüne Müdür olarak atanırken, Nüfus Müdürlüğü çalışanlarından Selime Koç ve Mehmet Kılıç Söke"ye, Gaye Faydalı Kuşadası"na, Mucize Bütün ise İncirliova"ya atandığı öğrenildi. Didim Nüfus Müdürlüğüne ise 2 yeni memurun atandığı öğrenildi. -iha