Yedek kalmak onun artık kaderi oldu... Rijkaard"ın gol attığı maçlardan sonra dahi yedek bıraktığı Nonda, dün de son yarım saatte forma giydi. Bu görüntüsüyle Fenerbahçe"nin "Nöbetçi Golcü" lakaplı oyuncusu Semih Şentürk"ü anımsatan Nonda, yine görevini yaparak 2 kez ağları havalandırdı. Demokratik Kongolu futbolcu, daha sonra mesajı yolladı: “Ne stenirse onu yapıyorum... Galatasaray bana paramı veriyor, ben de gollerimi atıyorum...”

"SEZON SONU GÖRÜŞÜRÜZ"

Rijkaard"ın kendisine ne zaman ne şekilde görev verdiğini artık kafasına takmadığını söyleyen Nonda, “Ben üzerime düşeni yapıyorum. Ayrıca sürekli transfer söylentilerine de kulak asmıyorum. Şu an buradayım ve her şey sezon sonunda belli olacak. O zamana kadar kulaklarımı her şeye kapadım” açıklamasında bulundu.

22 MAÇTA 16 GOL

Nonda, bu sezon resmi maçlarda attığı gol sayısını 16"ya çıkardı. Ligde 12 karşılaşmada 7, Avrupa"da da 8 mücadelede 7 kez ağları havalandıran Demokratik Kongolu, Ziraat Türkiye Kupası"nda da 2 maçta 2 gole ulaşarak görevini fazlasıyla yerine getirdi./HT