Hatay"da nişanlı çift otomobilde kurşunlanmış halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Subaşı beldesinde oturan Semire K. (25), Samandağ ilçesine bağlı Sutaşı beldesinde yaşayan halasının oğlu ve nişanlısı Selim S. ile cuma günü akşam yemeği yedi. Yemeğin ardından dolaşmak ve sigara almak için evden çıkan çiftten bir daha haber alınamadı.

Ailen, çifte ulaşamaması üzerine polise ve jandarmaya haber verdi. Yapılan araştırmada, Selim S. ve Semire K, Antakya-Samandağ çevre yolunda otomobilde kurşunlanmış halde bulundu. Semire K, olay yerinde ölürken, Selim S. yaralı olarak kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"GELİNLİĞİNİ GÖRECEKTİM CESEDİ GELDİ"

Semire K"nin Subaşı beldesinde oturan ailesinin evi, olay sonrası yasa büründü. Anne Afife K. kızının 6 ay önce halasının oğlu Selim S. ile nişanlandığını, düğünlerine ise 4 ay kaldığını söyledi.

Kızının özel bir şirkette çalıştığını ifade eden anne Afife K, "Kızım ve nişanlısı Selim 14 Kasım Cuma akşamı bizde yemek yedi. Daha sonra birlikte sigara almaya çıktılar. Gece geç saatlere kadar dönmeyince merak ettik. Telefonla ulaşmaya çalıştık, ancak cevap vermediler. Daha sonra polise ve jandarmaya haber verdik ve ölüm haberini aldık" diye konuştu. "Kızımın 4 ay sonra gelinliğini görecektim ama tabuta sarılı cesedi geldi" diye gözyaşlarını tutamayan Afife K, hiç kimseyle bir düşmanlıklarının bulunmadığını, olayın bir an önce aydınlatılmasını, suçlu ya da suçluların cezalarını bulmasını istedi.

Semire"nin ağabeyi Sami K. da kardeşi ve nişanlısı Selim"in öldürülmesinin sırrını çözemediklerini, ailece perişan olduklarını belirtti.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Milliyet