Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı yamaç paraşütü festivaline gelin ve damatta katıldı. 9'ü yabancı olmak üzere toplam 164 sporcunun katıldığı festivale Muğla Fethiye de yamaç paraşütü sporu yapan Şükrü Özcan'da katıldı. Özcan nişanlısı üzerinde gelinliği bulunan Sema Danışmazla birlikte paraşütle atlayış gerçekleştirdi.

Özcan ve Danışmaz çiftinin nikâhını Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise Bakan Yıldırım, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakele ile Vali Abdülkadir Demir gerçekleştirdi.
Bakan Yıldırım, nikâh cüzdanını ayakları yere basan düğünlerde kime verileceğini belli olduğunu söyledi.

Yıldırım, daha sonra vatandaşlardan da cüzdanı kime vereceğini sordu. Vatandaşların bir kısmının geline bir kısmının da damada verilmesini istemesi üzerine Yıldırım," Cüzdanı geline vermesi için damada vermesini isteyerek bir orta yol bul bulalım." dedi.

Bakan Yıldırım, "Yamaç paraşütüne binmek istermiydiniz?" sorusuna, "Herkes işini yapsın. Bizim ayaklarımız yerden kesilmez. Bizim bu sporlar için alt yapıyı hazırlarsak görevimizi yapmış oluruz" dedi. Yıldırım, törende de yaptığı konuşmada, güzel Erzincan'ın güzelliklerini bu tür faaliyetlerle Türkiye ve dünyaya tanıtılabileceğini ifade etti.

Sabah