Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak Bursa yolculuğuna başladı.

Sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncular, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Antrenmanda Selçuk Şahin ve Berk Elitez, takımdan ayrı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde çalışırken, sakatlıkları süren Issiar Dia, Daniel Güiza, Mamadou Niang ve İlhan Eker ise tedavi ve çalışmalarını sürdürdüler.

Tedavisini Almanya'da sürdüren Özer Hurmacı ise çalışmada yer almadı.

Sarı-lacivertlilerin Bursa kadrosunda cezalı Lugano'nun yanı sıra sakat oyuncular Niang, Selçuk, Uğur, Güiza, Özer, İlhan ve Dia yer almadı.

Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Bursa'ya gitti.

Bu arada, daha önce Pendik'ten feribotla Yalova'ya geçmeyi planlayan sarı-lacivertliler, hava muhalefeti nedeniyle bu yolu kullanamadı.

Havanın kötü olması nedeniyle Pendik-Yalova feribotuna büyük araçlar alınmayınca, Fenerbahçe kafilesi Bursa'ya gitmek için Topçular arabalı vapurunu kullanmak zorunda kaldı.

A.A.