Yeniçağ Gazetesi bugünkü manşetine yılbaşı eğlencelerini taşıdı. Gazze'yi 'yüzyılın soykırımı' olarak nitelerken TRT dahil birçok TV kanalının yaptığı eğlence programlarını böyle eleştirdi.

Gazze'de yüzyılın soykırımı sürerken, TRT dahil birçok televizyon kanalı 'yüzde 99'u müslüman' Türkiye'ye saba kadar yeni yıl göbeği attırdı.

Bir gün yas tutulamaz mıydı?

İsraİl"in vahşeti tüm dünyayla birlikte Türkiye"de de büyük nefret uyandırdı. Sokaklara dökülen her siyasi görüş ve düşünceden kadın-erkek, genç-yaşlı binlerce kişi Gazze"deki katliamı lanetledi. Hayatını kaybedenler için dualar edildi, gözyaşları döküldü...

Hiçbir şey olmamış gibi...

Ama o da ne! Daha dün, ekranlara yansıttıkları insanlık dışı görüntüleri acıklı müzik eşliğinde haberleştiren televizyonlar, sanki hiçbir şey olmamış gibi yeni yıl eğlence programları hazırladılar. Şen kahkahalar, Gazze"den yükselen çığlıkları bastırdı.

Cenazeye saygı yok mu?

Oysa mahallede cenaze var diye radyo bile açmayı komşumuza saygısızlık sayan biz değil miydik? Tepelerine yağdırılan bombalarla vahşice katledilen çoğu çocuk 400 masum insanın toprağa verildiği gün nasıl göbek attık, attırabildik? Nasıl! Mutlu yıllar Türkiye!


Yeniçağ