Beşiktaş derbisinden önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı '8jk' ifadesiyle siyah beyazlı taraftarları kızdıran Kazım, yine aynı sitede olay açıklamalar yaptı. Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Kazım, Türkiye'deki hakemlerle iletişim problemi yaşadığını belirterek, “Türkiye'de hakemler İngilizce bilmiyor. Her ülkede İngilizce futbolun ortak dilidir. Hakeme topa baktığımı söylüyorum, anlamıyor. Yardımcı olmak için elimle gözlerimi işaret ediyorum ve kart görüyorum. Hakemler kötü demiyorum. Fakat neden Avrupa Kupaları'nda bir tane bile Türk hakem yok? Rahat olmam gerektiğini biliyorum ama beni anlamıyorlarsa hiçbir manası yok” diye konuştu.

15 YAŞIMDAN BERİ TEK YAŞIYORUM

Disiplin problemi olmadığını kaydeden genç futbolcu, “Yüzünüze darbe aldığınızda bir bahaneniz yoktur. Sahada sinirlenen bir oyuncuyu kimse korumuyor. Benim kaybetme problemim var. Kaybetmekten nefret ediyorum, bu hep böyle olacak” dedi. Kazım, Türkçe anladığını belirtirken, hakaret edenlere de cevap verdi: “Türkçe anlıyorum. Tartışma sırasındayken konuşulanlar bana çok hızlı geliyor. Bana baba tavsiyesinde bulunanlar hâlâ anne-babalarıyla yaşıyorlar. Ben 23 yaşındayım ve 15 yaşımdan bu yana tek başıma yaşıyorum."

Özer, Selçuk ve Semih as takımda

F.Bahçe'de hafta sonu Kasımpaşa ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Daum, cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro kurgusunda değişikliğe gidiyor. Daum idmanlarda denediği on birlerde bir süredir yedek kalan Özer, Selçuk ve Semih'i as takımda deniyor. Bu arada Alex ve Özer idman sonrası özel frikik çalışması yaptı./yeni şafak