Avrupa"nın sigorta devi Eureko Sigorta ile gücünü birleştiren Garanti Sigorta; Nazilli Başak Groupama Sigorta olarak Nazilli ve çevresine hizmetini yeni binasında sürdürecek. Aydın Valisi Mustafa Malay"ın da katıldığı yeni hizmet binasının açılış töreninde Başak Groupama Sigorta"nın üst düzey yöneticileri ile Nazilli protokolü hazır bulundu.
Açılışta konuşan Vali Malay, tamamen güvene ve kaliteli hizmete dayanan sigortacılık mesleğinin geleceğin teminat altına alınması olduğunu kaydederek “Sizler burada yapmış olduğunuz işle insanımızın geleceğini güven altına alıyorsunuz. Canımız kadar malımıza da gelebilecek zararlara karşı önceden koruma işlemini gerçekleştirerek tamamen güvene dayalı bir hizmet veriyorsunuz. binlerce YTL vererek kapımızın önüne koyduğumuz arabamızın, çoluğumuz, çocuğumuzla oturduğumuz evin ve daha birçok alanda geleceğimiz olan şeylerin varlığını koruma altına alıyorsunuz. Hizmet alanındaki bu önemli görevi üstlenen sizleri bir kez daha kutluyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.
2002 yılında kurdukları şirketin Nazilli ve çevresinde giderek büyüdüğünü ifade edem kuruculardan Ali Gültekin Kılıç da, “Yaklaşık olarak 30 yıllık bir geçmişe sahip olan garanti Sigorta A.Ş. ile 2002 yılında tanıştık ve çalışmaya başladık. 2007 yılında ise Avrupa"nın sigorta alanındaki dev kuruluşlarından olan Hollandalı Eureko Sigorta, Garanti Sigortayı bünyesine kattı. Bir anda uluslar arası alana yayılan şirketimiz giderek büyümesini sürdürdü. Eureko Sigorta olarak hizmet vermeye başlayan kuruluşumuz, kişiye ve ihtiyaca özel hizmet anlayışı ile milyonlarca kişinin huzurunu korumaya devam edecek. Genel Müdürümüz Okan Utkueri ile Ege bölge Müdürümüz Nergis Topak, yeni yerimizi ve Nazilli"mizi çok beğendi. İnsanlarımızın sıcaklığı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çalışmalarımızda her türlü kolaylık ve desteği verme açısından da dileklerini ilettiler” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Nazilli Başak Groupama Sigorta"nın yeni hizmet binası Vali Malay ve protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı