Dereköy Çayı üzerinde yapımı gerçekleştirilen yeşillendirme ve yürüyüş yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bölgede yaptığı incelemeler sırasında Dereköy Çayının Atatürk Bulvarı üzerindeki köprü giriş kısmının dar ve biçimsiz olduğunu tespit etmesi üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne Köprü giriş kısmının Turan Mahallesi 372 sokak kısmından genişletilerek köprü trafiğinin rahatlatılması talimatını verdi.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 372 sokakta yürütülen çalışmalarda bozuk ve biçimsiz olan eski asfalt kazınarak yolun stabilizesini gerçekleştirdi. 372 sokağın Atatürk Bulvarı üzerindeki köprü girişinde trafiğin rahatlaması için yol genişlemesi yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 372 sokak girişini parke taşı ile kaplayarak vatandaşın kullanımına sundu. Yapılan düzenlemelerle Atatürk Bulvarında araç trafiği rahatlamış oldu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yürütülen yol genişleme çalışmasını Belediyenin yürüttüğü çalışmalarla Nazillinin çehresinin her geçen gün değişerek güzelleştiğini söyledi. Alıcık “Nazilli Belediyesi olarak Dereköy Çayı çalışmalarının bir paçası olarak yürütülen bu çalışma ile Atatürk Bulvarının Köprü bağlantısındaki yolda yapılan genişleme ile köprü trafiği rahatladı” dedi. Alıcık Nazilli Belediyesinin Dereköy Çayının şehir içinden geçen yaklaşık üç kilometrelik bölümünde yeşillendirme, yürüyüş yolu çalışmaları gerçekleştirerek yol kenarlarına oturma grupları ve spor aletleri yerleştirdiklerini ifade ederek “Nazilli Belediyesi daha güzel bir Nazilli için tüm mahalle ve sokaklarda bozuk olan yol ve kaldırımların düzenleme çalışmaları rutin olarak devam edecek. Ancak çalışmalarını yaptığımız bu yollarda vatandaşlarımızdan önem ve özen göstermesi gereken bir hususa dikkat çekmek istiyorum. Özellikle ağır vasıta araçlarını ve diğer araçlarını bu düzenleme yapılan yerlere park etmesinler. Bu şekilde hem görüntü kirliliği yaratmamış olurlar hem de yolun trafik akışını etkilememiş olurlar” şeklinde konuştu.