Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) açılımlarını sürdürüyor. Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (ESİDEF) üyelerini konuk eden NASİAD, yeni binasının tanıtımı ile birlikte ilk toplantısını da yeni binasında gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda bir sunum yapan ESİDEF Genel Sekreteri Özer Akoğlu, “Türkiye"de önü tıkanmış sektörlere öncülük ediyoruz” dedi.
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu(ESİDEF) Genel Sekreteri Özer Akoğlu, Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneğinde (NASİAD) yaptığı konuşmasında Türkiye"deki bazı mesleklerin önünün tıkanmış durumda olduğunu söyledi. NASİAD, esidef ve TUSKON olarak Türkiye"de önü tıkanmış sektörlere öncülük ederek sektörlerin ufkunu açıklarını söyleyen Akoğlu, iş adamlarına yurt dışına çıkmalarını, oradalar da yapılan işleri görmelerini ve üretim maliyetlerini tekrar gözden geçirmelerini tavsiye etti. Dış Ticaret Köprülerinde değişik tecrübelere sahip olduklarını belirten ESİDEF Genel Sekreteri Akoğlu, Nazillili iş adamlarına yaptığı konuşmada, “Büyük bir sinerjinin içerisindesiniz. Bu sinerjiden faydalanın. Dernekleri yürüme bandı gibi görün. İşlerinizi geliştirmede ve iyileştirmede bu Dernekler sizler için bir fırsattır” dedi.
Yapılan programda ESİDEF ve TUSKON" un yurtiçi ve yurt dışındaki faaliyetlerinde binlerce kişilerin bir araya geldiklerini, bu birliktelikte Türk okullarından mezun olan öğrencilerin tercümanlık yaptığını belirten ESİDEF Genel Sekreteri Özer Akoğlu, NASİAD üyelerini yurt dışına davet etti. Toplantıda konuşan NASİAD Başkanı Nuri Elmalı, birlikten kuvvet doğar sözünün ne derece önemli olduğunu vurgulayarak, Nazilli"nin ufkunun ESİDEF ve TUSKON sayesinde genişlemeye başladığını kaydetti.