Pınar Altuğ kendisinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan"la, Neco 25 yaş küçük İdil Erge"yle Güzide Duran da Adnan Aksoy ile dünya evine girdi.

12 Nisan gecesi yani dün bir ilk yaşandı. Podyum ve sanat dünyasının 3 ünlü ismi Pınar Altuğ, Güzide Duran ve Neco İstanbul"da gerçekleştirilen düğün törenleriyle evlendi. Pınar Altuğ (34), 2 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Yağmur Atacan (26) ile Maslak Venue"de yapılan nikah töreniyle dünyaevine girdi. Yaklaşık 400 kişilik bir davetle evlenen Altuğ ve Atacan"ın nikah şahitliğini 10 kişilik arkadaş grubu yaptı. Altuğ “Her şey hayalimdeki gibi olsun diye çok uğraştım. Bir haftadır uyumuyoruz. Yağmur"un çocuğunu ve soyadını taşıyacağım için çok mutluyum” dedi. Çift, 5 günlük balayı için Paris"e gideceklerini açıkladı. Törene çok sayıda ünlü isim katıldı.


7 aydır birlikte olan ünlü model Güzide Duran (28) ve Adnan Aksoy (40) da Çırağan Sarayı"nda basına kapalı törenle evlendi. 250 kişinin katıldığı törende Duran, Dilek Hanif imzalı gelinlik giydi. Düğün için Çırağan Sarayı, siyah ve pembe renklere büründü. Damat Adnan Aksoy"a bu gecenin maliyeti yaklaşık 300 bin YTL olduğu belirtildi. Törene çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Davetliler basına görüntü vermemek için Çırağan"a deniz yoluyla geldi.


Nikaha 25 davetli katıldı

60 yaşındaki Neco da kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi İdil Erge ile dün yaevine girdi. 33 yıllık eşi Oya German"dan geçen yıl boşanan Neco, Erge"yle beraber yaşadıkları Caddebostan"daki evlerinde sade bir törenle evlendi. Aile dostlarının hazır bulunduğu 25 davetlinin katıldığı törende basına bilgi ve fotoğraf verilmedi.

CARLA BRUNİ MODELİ

Boyu Atacan"dan uzun olan Pınar, bu farkı kapatmak için gelinliğin altına babet (sıfır topuklu ayakkabı) giydi. Kendisinden 10 cm. kısa olan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile evlenen eski model Carla Bruni de topuksuz ayakkabı giymeyi tercih ediyor.

NECO HERKESİ ALDATTI!

Neco ve İdil Erge, nikah sonrası Caddebostan"daki Cafe Zanzibar"da 40 yakın dostuyla eğlence düzenledi. Eğlenceye yüzünü şemsiyeyle kapatarak gelen Neco ”Ben Neco değilim, karıştırıyorsunuz“ diye espri yaptı. Daha sonra Neco"nun yanıdaki bayanın gerçekten de eşi olmadığı anlaşıldı. Gazetecileri aldatmak için kasten yüzünü örttüğü, eşinin ise mekanın arka kapısından içeri girdiği öğrenildi.