Kuşadası Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılan toplantıya Kuşadası"ndaki 15 mahalle muhtarının 14"ü katıldı. Toplantıya Başkan Altungün ile birlikte 13 belediye meclisi üyesi katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Altungün: “Birkaç gün sonra iktidardaki 9 ayımızı dolduracağız. İlk toplantımızda 9 aylık değerlendirme yapacağız. Seçim öncesi söz verdiğimiz gibi toplantılarımız her ay düzenli olarak devam edecek. Vatandaş sorununu önce mahalle muhtarına iletiyor. Halkla sağlıklı temas için muhtarlarımız köprü görevi görecek. Muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarını getirecek. Sırasıyla olanaklarımız ölçüsünde tüm sorunları çözmeye çalışacağız. Muhtarlarımızla birlikte halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları ise ilk toplantıda mahallelerinin genel sorunları konusunda bilgi verirken, toplantıların her ay düzenli yapılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yeni belediye yönetiminin 9 aylık icraatından genel olarak memnun olduklarını belirten muhtarlar, Kuşadası"nın arandığında bulunan, bulunduğunda çözüm üreten bir belediye başkanına sahip olduğunu ifade ettiler./iha